Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.08.2013 12:58 - Бюджетни приключения
Автор: boykog1 Категория: Политика   
Прочетен: 585 Коментари: 0 Гласове:
0



Интересна статия.

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5975631

Господин финансовия министър защитава актуализацията на бюджета!!

 Ама сериозен и опитен икономист е младежа даже може да се каже корифей на финансите (пръкнал се незнайно откъде но при всички положения от там откъдето натрупаха опит и външния ни министър  и министъра на икономиката а именно страната на чудесата).

Че и осем точки сложил там човека. Ама интересно подбрани са иначе точките. Не знам дали Ви прави впечатление но са изключително „социално подбрани”. Всяка една точка засяга различна социална прослойка.(майки, безработни, социално слаби , бизнеса и т.н) . Не са написани лошо (което ме навежда на мисълта ,че не ги е писал той).

Господа млади „меринджеи” супер евтин трик. На народа му е кристално ясно ,че това са пари даващи Ви възможност да лавирате между предизборните си обещания за „просперитет”, насочени основно към  пенсионерите (моите уважения защото те не са виновни за изчезналите пари внасяни от тях през целия им трудов живот) и към трайно (вечно) безработните социално слаби (имай в предвид циганите с нито един ден трудов стаж). Целта е ясна . Да им се даде достатъчно време да откраднат нещо (или поне да „избият” инвестициите в изборите), както и да „програмират” и насочат накъдето трябва европейските пари за следващия програмен период.

Начина също е ясен. Теглим един милярд. Залъгваме народа с разни увеличения на социала и намаления „временно естествено” на сметките за ток и междувременно ежедневно заливаме нацията с скандали и компромати за въображаемия противник. Въобще изключително Римска стратегия (хляб и зрелища за народа).

Да ама греда!! Май на народа му писна да мълчи. Аз не искам да връщам парите с ,които вие ще си купувате дворци, коли и водите уникален стандарт на живот! Не искам също и да храня  и плащам сметките на онази част от българите/циганите дето никога не са и търсили работа даже а камо ли да работят, а само викат дай и вие сте ни длъжни щото сме малцинство.

 



Тагове:   бюджет,   правителство,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: boykog1
Категория: Политика
Прочетен: 35256
Постинги: 37
Коментари: 14
Гласове: 18
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол