Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.07.2013 14:09 - липса на алтернатива
Автор: boykog1 Категория: Политика   
Прочетен: 404 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 12.07.2013 16:27

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Честито Варненци. Имаме си нов кмет избран не без дейното участие на братята Роми.

Интересна картинка бяха как на малки групички търсеха „координатора” си след което записваха на ръцете си с химикал номера ,който да задраскат и влизаха да дадат вота си. Хванали Янко Станев да купува гласове ама кандидат Кметовете се разграничили. А той за кого ли е купувал се пита ? Ами арестувате, обвинявате , хайде кажете  и за кого е купувал. Защо мълчите? Смях през сълзи и поредния цирк. Ами така става ,когато нормалните хора не гласуват. То и избора беше между  едни кандидати! Старото статукво си е пак тука. Поне да бяха предложили нови имена ама и това не става и така от трън та на глог. Нищо де след някой месец ще има протести , може би пак избори и така до безкрай.

  Въпросът е по съществен и важен според мен а той е ,че няма алтернатива. Даже и националните протести срещу  кабинета са глас в пустиня. Да приемем ,че кабинета падне и какво? За кого ще гласуваме?  Или сегашните или изпълзелите от близкото минало познати лица надушили възможност пак да се върнат чрез разни десни обединения , да докопат властта и да покрадват и те , че отдавна не са го правили.

На мен лично ми писна от месии, професионални политици и експерти използвайки уменията си срещу държавата (сирещ мен и теб) и впрягайки експертността и професионализма си в кражби нямащи равни в наглостта и безкруполността си.

Моето мнение ,че на нас ни трябва „морално правителство” . Не че професионализма е без значение но ако той работи против държавата то тогава е по страшно от непрофесионализма. Сравнете го с крадец аматьор и професионален крадец.

 На нас ни трябват хора с морал, съвест за които Християнските ценности не са просто архаични отживелици. Само хора боящи се от Бог и стремящи се да спазват заповедите и библейските принципи биха имали сили да кажат НЕ на материалните блага предлагани им за да прегазят всичко свято и ценно.

Не мисля ,че тези хора са свършили а по скоро е трудно да бъдат допуснати до трибуна.

Упс. Вече сме и в Ню ЍОРК тАИМС
http://www.nytimes.com/2013/06/29/world/europe/after-political-appointment-in-bulgaria-rage-boils-over.html?_r=0



Тагове:   кмет,   Варна,   правителство,


Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: boykog1
Категория: Политика
Прочетен: 35257
Постинги: 37
Коментари: 14
Гласове: 18
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол